de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Tijd en temperatuurklokken

Analoge klok
Tijd- en temperatuur klok
Tijd en temperatuur met led
Tijd en temperatuurklok
Tijd en temperatuurklok
Dubbelzijdige klok

Tijd en temperatuurklokken met led

Tijd en temperatuurklokken geleverd door Dygra staan altijd exact op de juiste tijd. Ook schakelen deze tijdklokken automatisch over van winter- naar zomertijd, en andersom. Deze zijn namelijk standaard voorzien van een DCF-77 radio seinontvanger. Dit betekent dat de klok een signaal ontvangt van de atoomtijd in Frankfurt. U heeft er dus geen omkijken naar. Deze klokken zijn meestal voorzien van rode led verlichting (Light Emitting Diode) en zijn uitgevoerd met een dimmer. Door de dimmer is het licht overdag feller dan ’s avonds.

Tekst goed leesbaar, ook op afstand

Natuurlijk wilt u de tijd en de temperatuur goed kunnen lezen, ook op grotere afstand. Dan speelt eveneens de omgeving een rol. Voordat u een keuze maakt uit de diverse opties die uw zichtbaarheid vergroten, inventariseert Dygra Lichtreclame al uw wensen.

Montage op uw pand

Dygra Lichtreclame zorgt voor plaatsing van de tijd- en temperatuurklok op uw bedrijfspand. Het is mogelijk om deze los op de gevel of op een reclamezuil te plaatsen. Indien gewenst integreren we de klok in uw licht- en gevelreclame. In dat geval is een dubbelzijdige lichtbak met dubbelzijdige klok dan een optie. Dit is maatwerk, in onze showroom demonstreren wij u alle opties en mogelijkheden.

Dygra Lichtreclame adviseert u op basis van uw wensen, de omgeving van uw bedrijf, de plaats waar u de tijd- en temperatuurklok gemonteerd wilt hebben. Maak een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag meer.

XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen