de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Service & onderhoud

Montage, service en onderhoud

Dygra Lichtreclame voert montage, service en onderhoud in eigen beheer uit. Voor de montage zorgen wij voor de benodigde machines zoals hoogwerkers. Eveneens regelen wij het verticale en horizentale transport van de werkplaats van Dygra naar uw locatie. Wij hebben hiervoor het specialisme en de juiste mensen in huis.

Onderhoud van uw reclame

montageservicePeriodiek onderhoud van uw lichtreclame, buitenreclame en gevelbekleding verlengt de levensduur van uw bedrijfsuitstraling. Naar behoefte bieden wij u als service een onderhoudscontract aan en voeren dit onderhoud voor u uit. Afhankelijk van de soort reclame-installatie gebeurt dit periodiek. Dit onderhoud voeren wij in eigen beheer uit. Reparaties voeren wij op locatie uit of indien nodig in onze werkplaats.

Defecte reclame is geen reclame voor uw bedrijf

Lichtreclame die niet of deels brandt of beschadigde objecten in en rondom uw bedrijfspand zijn geen representatieve reclame voor uw bedrijf. Dit soort defecten passen niet bij uw bedrijfsuitstraling.

Heeft u dus een storing, beschadiging of ander defect, wij herstellen dit volgens afspraak zonder kosten*. Wij maken natuurlijk van tevoren heldere afspraken met u over het onderhoud van uw reclame.

Reclame geleverd door andere partij

Wij onderhouden alle vormen van buitenreclame en lichtreclame, ook als wij die niet aan u hebben geleverd.

Montage in eigen beheer

Wij hebben hiervoor de apparatuur en specialisten in huis. Wij monteren uw reclameobject op de gewenste plek. Op, naast of binnen uw bedrijfspand.

*Vraag naar de voorwaarden over onze onderhoudsservice.

XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen