de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Led contouren

Led countouren
Ledcontouren

Led contouren op uw bedrijfspand

Dygra introduceert een nieuwe ledoplossing in lichtreclame! Namelijk op maat gemaakte led contouren op uw bedrijfspand. Als gevolg van een creatieve opdracht van Keukencentrum Marssum introduceert Dygra deze nieuwe oplossing voor een opvallende en sfeervolle gevelreclame verlichting. Want ook nu het verkeer niet meer vlak langs het bedrijfspand rijdt, is Keukencentrum Marssum nog steeds van grote afstand zichtbaar en dus vindbaar.

Nieuwe oplossing met led verlichting

Ook uw bedrijfsgevel kan Dygra voorzien van een op maat gemaakt en nieuw ontwikkeld profiel met blauwe contourverlichting met leds. Deze toepassing is flexibel toe te passen en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Bekijk ook meer over ledverlichting en neonverlichting. Uiteraard kunt u ook altijd een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of vrijblijvend contact met ons opnemen om te bespreken of led contouren op uw bedrijfspand mogelijk zijn. Wij adviseren u graag.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan
XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen