de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Spandoeken

Spandoeken voor stand
Spandoek autobedrijf
Spandoek met alu frame
Spandoek met frame
Spandoek alu frame
Banier de Ondernemer
Spandoek met alu frame
Banier voor beurs
Fair Play spandoek
Autoservice spandoek
Leeg- verbouwingverkoop

Spandoeken met of zonder frame

Spandoeken of banieren nodig voor feesten, evenementen, acties, sportsponsoring of bewegwijzering? Of zoekt u bouwhekspandoeken? Full colour bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam of met een persoonlijke boodschap of actie-aanbod? U zegt het maar. Want vanzelfsprekend kunt u ook voor spandoeken bij Dygra Lichtreclame terecht. Wilt u een spandoek met buizenframe en ophangsysteem? Stuur uw logo en lettertype via e-mail en wij regelen deze voor u.

Fair Play doeken

Fair Play staat voor sporten met respect voor zowel leiding als de spelers. Sporten staat immers voor plezier, bewegen en genieten met elkaar.  Vrijwel altijd worden deze sporten begeleid door vrijwilligers. Steeds meer sportverenigingen kiezen ervoor gebruik te maken van zo’n Fair Play doek of bord bij de ingang van het sportveld.

Prijzen spandoeken

U heeft al een spandoek vanaf 38,50 euro per m2. Full colour bedrukt, exclusief ophangsysteem. Wij leveren u op uw verzoek met een frame van aluminium. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over de mogelijke kosten. Of neem contact met u op voor andere vragen.

Uiteraard monteren wij ook uw doek met of zonder buizenframe voor u.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan
XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen