de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Neonreclame

Neon voor ROC Friese Poort
Neonreclame op gevel
Neonreclame
Neon AdBlue
Neon op gevel
Neon verlichting
Opliggend neon
Neonreclame
Neonreclame

Neonreclame, gevelreclame met stijl

Neonreclame geeft stijl aan uw bedrijfspand. Uw bedrijf wordt opvallend zichtbaar met neon verlichting op, in of naast uw bedrijfspand. U kunt ook kiezen voor contourverlichting gemaakt van neonbuizen.

Laat u inspireren en adviseren door Dygra. De mogelijkheden in vormen, kleur en stijlen van neon objecten zijn eindeloos. Dygra adviseert, ontwerpt, produceert en monteert uw gevelreclame. buitenreclame en lichtreclame. Dit doen wij al ruim 20 jaar voor diverse opdrachtgevers in Noord-Nederland.

Waarom neon verlichting?

Neon verlichting werd tot voor kort het meest toegepast voor reclame op gevels maar ook voor contourverlichting rondom gebouwen. Daarnaast wordt neon licht ook voor reclame of de bekende neon signs binnen bedrijfspanden gebruikt. Met een neon logo op uw bedrijfsgevel realiseert u een perfecte uitlichting van uw huisstijlobjecten en bedrijfsnaam. Uw reclame is van grote afstand zichtbaar en leesbaar door de hoge lichtintensiteit. U heeft de keuze uit ruim 60 verschillende kleuren. Dygra zorgt ervoor dat uw lichtreclame past bij uw eigen huisstijl.

NIEUW: Wij bieden nu ook de mogelijkheid om lichtreclame te leasen.

Hoe maken we neon?

Voor elke neonreclame opdracht maken we een 1-1 glastekening. Op deze tekening staat duidelijk aangegeven waar de elektroden komen en hoe de neon buizen of tubes gebogen moeten worden. Het op maat maken en vormen van neonbuizen doen wij zoals vroeger ambachtelijk met een glasblazer. Hierdoor kunnen we de buizen in uiteenlopende lettertypes en vormen gebruiken. De tekening bewaren we in ons archief. Zo kunnen we neon elementen en systemen, indien nodig, snel vervangen of vernieuwen.

Veiligheid

De Neontrafo’s garanderen een grote veiligheid. Deze zijn voorzien van aardlek en openkring beveiliging. Dit is conform de Europese norm NEN-EN 50107-1.

Kenmerken van neon:

  • heeft een laag energieverbruik;
  • kent een lange levensduur;
  • heeft een mooie, stijlvolle lichtstraling;
  • neon wordt zowel binnen als buiten gebruikt;
  • vele vormen, kleuren, signs en diameters mogelijk.

Meer weten?

Meer informatie over neonreclame of gevelreclame voor een betere zichtbaarheid van uw bedrijfspand? Maak een afspraak. Of maak alvast kennis met ons en bekijk onze bedrijfsfilm

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan
XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen