de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Beursmateriaal

Dygra beurs TEL 2013
Stand Regiobank
Beursstand Ascendus
Dygra Lichtreclame
BCD Gemeenteplein
Zijlstra Beroepskleding
Smeding Jachtservice

Beursmateriaal en standinrichting

Met beursmateriaal en standinrichting valt uw bedrijf op en trekt u de aandacht van beursbezoekers. Beursdeelname en het inrichten van een stand is vaak tijdrovend. Neemt u regelmatig deel aan dergelijke activiteiten? Dan kunt u tijd en dus geld besparen door eenmalig aandacht te besteden aan een duurzame, flexibele standinrichting.

beursinrichting en standmateriaal flex led doekbakken

Flex led doekbakken voor op de beurs en in uw bedrijfspand

Het standmateriaal dat wij maken kunt u eveneens vaak gebruiken in uw bedrijfspand.  Een voorbeeld is de Flex led doekbak met led verlichting. Deze doekbakken zijn zeer geschikt voor etalages en winkelinterieur. De doeken zijn makkelijk en snel te verwisselen.

Standhouders weten Dygra te vinden

Dygra Lichtreclame heeft al voor veel beursdeelnemers representatief en duurzaam beursmateriaal en standinrichting geproduceerd. Wij waren jarenlang vaste leverancier van een groot aantal deelnemers van de Bedrijven Contact Dagen.

Wij zijn ook leverancier van deelnemers aan het netwerkevenement TEL. Dit vindt jaarlijks plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Ook volgend jaar zijn wij weer present. U ook? Dan helpen wij u graag met advies over duurzaam beursmateriaal en standinrichting.

Op en rondom de beursvloer

Dygra levert en ontwerpt eveneens beursmateriaal in en rondom de beursstands. Heeft u displays, standmateriaal, spandoeken, banners, stoepborden of ander beursmateriaal nodig? Vraag bij Dygra een persoonlijk en duurzaam advies.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan
XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen