de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Foto op plaat

Prominente fotowand
Behang met print
Kantoorinrichting
Behang in fitnesscentrum
Interieurlichtbak
Textielframe op muur
Fotoplaten aan de muur
Geprint behang op wand
Full colour print op display
zwart wit fotografie hal

Foto op plaat

Dygra print uw mooiste foto op plaatmateriaal op het formaat dat u wilt. Uw eigen afbeelding wordt een prachtig kunstwerk. Wij printen op diverse soorten materialen, waaronder:

  • dibond;
  • geborsteld aluminium;
  • PVC;
  • hout;
  • doek;
  • glas;
  • acrylaat.

Ieder materiaal heeft een eigen unieke uitstraling. De meeste materialen zijn geschikt voor zowel binnenshuis als buiten. De afbeeldingen zijn dankzij een speciale coating kleurecht en UV bestendig. Uiteraard leveren wij u er een ophangsysteem bij.

Foto op plaat voor projectinrichting

Wilt u een kantoor inrichten en deze voorzien van een decoratieve wand met een foto op plaat of doek? Juist meer sfeer en beleving creëren voor bezoekers en cliënten?

foto op plaat geprint in lift Saeckenborgh

Foto’s op plaat geprint in lift in Saeckenborgh Almera

Of bent u projectinrichter en u bent op zoek naar een partner die deze printopdrachten voor u uitvoert? Dygra Lichtreclame beschikt over speciaal printapparatuur waarmee grote afbeeldingen kunnen worden geprint. U kunt kiezen uit diverse materialen. Ook voor deze projectdecoraties geldt dat wij deze voorzien van een speciale coating. Uw afbeelding geprint op plaat is hierdoor kleurecht en UV bestendig.

Nieuw: wij printen nu ook afbeeldingen op behang en doek. Kom eens langs!

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom en vertellen u graag meer. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij printen graag uw kunstwerk of mooiste foto op plaatmateriaal.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan

 

XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen