de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Doosletters

Via Data met led
Doosletters Beenen
Zijwaarts verlicht
Direct verlicht profiel4
met wijzigende kleuren
Direct verlicht
Direct verlicht
Met opliggend neon
Doosletters achteruitichtend
Doosletters met led
Doosletters ledverlichting
Direct verlicht

Doosletters voor prachtige effecten

Uw eigen logo en bedrijfsnaam op uw bedrijfspand gemaakt van doosletters voor prachtige effecten. Iedere letter en vorm van uw bedrijfsnaam heeft zijn eigen omkasting. Met behulp van deze gevelletters creëert u een prachtig effect. Het lijkt namelijk dat de tekst op het pand geschreven staat. Met doosletters kunnen we mooie vormen en sierletters voor uw bedrijfspand maken. Het effect is ook mede afhankelijk van welk materiaal deze gevelreclame wordt gemaakt.

Doosletters van aluminium, acryalaat of kunststof

Doosletters maken we van diverse materialen. Vanwege de duurzaamheid wordt vaak vooraluminium gekozen. Het is ook mogelijk de letters op uw pand van acrylaat of kunststof te maken. De diepte van deze reclametekst varieert van 40 tot 200 mm. Er zijn vele kleuren en vormen mogelijk. Dygra adviseert u graag.  Wij komen met ideeën passend bij uw huisstijl en de gewenste uitstraling. Maak een afspraak met Dygra Lichtreclame voor advies.

Verlichting met neon of led

Doosletters verlichten wij op twee manieren, namelijk met:

  • Led verlichting: zeer energiezuinig en gaat eveneens langer mee dan andere verlichting. Gebruikers van doosletters kiezen 7 van de 10 keer voor led verlichting in hun gevelreclame.
  • Neon verlichting werd tot voor kort het meest toegepast voor reclame in doosletters. Zowel voor binnen als buitengebruik.Het is mogelijk verlichting achter of in de reclame belettering te monteren.

In onze showroom kunt u de diverse verlichtingen in werking zien. Kijkt u ook eens naar de doosletters met indirecte verlichting als u een bijzonder effect wilt in uw gevelreclame. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden, de kenmerken en voordelen. En tonen u de prachtige sierlijke en handgeschreven effecten van doosletters. Neem contact met ons op.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan
XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen