de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Reclameborden

Reclame-bewegwijzering
Reclame voor vakgarage
Fotobord met reclame
Reclame op pand
Reclamebord Mc Donalds
Bedrijfsbord
Reclamebord langs weg
Te huur / te koop bord
Beleef Crystalic
Fair Play borden

Reclameborden die opvallen

Reclameborden die opvallen. In iedere vorm, kleur of formaat op diverse materialen. Voor binnen of buiten. U wilt uw zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten en tegelijk uw reclameboodschap verkondigen? Onze reclameborden lenen zich daar perfect voor. We maken het bord voor u én we plaatsen het op uw bedrijfspand of -gevel, binnen uw kantoor of buiten uw bedrijfsterrein.

Maar ook op andere plaatsen waar uw doelgroep zich bevindt, kunt u in overleg of tegen betaling deze borden plaatsen. Denkt u dan aan:

  • reclameborden voor sponsoring van sportwedstrijden;
  • borden voor commerciële uitingen langs wegen;
  • driehoeksborden binnen de bebouwde kom;
  • borden bij bouwwerkzaamheden
  • makelaarsbord.

In alle vormen, kleuren en maten

Reclameborden en makelaarsborden maken we in alle soorten, kleuren, vormen en maten. In onze werkplaats printen wij rechtstreeks op plaat maar ook op PVC, dibond en brushed dibond.

Lange levensduur

Om de levensduur te verlengen, spuiten wij een UV beschermende hoogglans laklaag op het reclameobject. Deze beschermende laag geeft uw bord een luxe uitstraling. Ook belettering met aparte folieteksten is mogelijk. Dygra adviseert u graag op het gebied van materiaalkeuze. Natuurlijk is uw keuze afhankelijk van uw doel en de toepassing van het reclamebord.

Afspraak of offerte?

Dygra adviseert, ontwerpt, produceert en zorgt in overleg met u voor plaatsing van uw reclame uiting.  U heeft al een reclamebord vanaf 55 euro per m2 inclusief full colour bedrukking. Meer weten over onze werkwijze of de kosten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan
XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen