de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Lichtreclame

Lichtreclame maakt zichtbaar

Lichtreclame is onze specialiteit. Sinds 1991 zijn wij specialist in lichtreclame. Maar daarnaast zijn er veel andere mogelijkheden om de zichtbaarheid van uw onderneming te vergroten. Denkt u dan aan gevelletters zoals doosletters of freesletters op uw bedrijfspand. Met of zonder neon, tl of led verlichting. Maar ook het aanbrengen van spandoeken, reclameborden op uw bedrijfspand behoort tot de mogelijkheden. Samen met u vinden wij de juiste oplossing passend bij uw bedrijf, uw doelstelling, uw gewenste uitstraling en huisstijl.

Lichtreclame met uitstraling van Dygra

Met lichtreclame krijgt uw bedrijfspand een opvallende uitstraling. Laat zien waar uw bedrijf gevestigd is met gevelreclame al of niet voorzien van neon verlichting of led verlichting. Ook maken wij uw zonwering en bedrukken deze met uw pay-off, uw logo of een afbeelding.

Veel keus in kleur, verlichting en materiaal

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van verlichting, vormen, kleuren en materialen. Advies nodig? Dygra heeft twintig jaar ervaring op het gebied van full service reclame en reclame verlichting voor binnen of buiten uw bedrijfspand. In onze showroom laten wij u graag diverse vormen van lichtreclame in werking zien.

NIEUW: Informeer eens naar de mogelijkheden om lichtreclame te leasen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan

 

XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen