de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Led reclame

Doosletters met led verlichting
Ledreclame op gevel
Led verlichting
Ledreclame doosletters
Led RVS mirror en acrylaat
ingegoten LED freesletters

Duurzame uitstraling met led reclame

Led zorgt voor een bijzondere en duurzame uitstraling van uw gevelreclame?  De ledmodules zijn flexibel in gebruik en kunnen ook in kleine huisstijlobjecten worden toegepast. Sinds enige tijd is het mogelijk deze verlichting in veel kleuren toe te passen. Uw huisstijlkleur is er vast bij.

Voor buiten en binnen

Ledverlichting is zowel geschikt voor toepassingen in uw bedrijfspand als buiten op de gevel van uw bedrijfspand. Maar ook zijn de lampen geschikt voor plaatsing buiten in tuin of op parkeerplaats. Met leds in uw gevelreclame, realiseert u een goede lichtopbrengst voor de meest speciale uitstraling van de lichtreclame op uw gevel. Uw gevelbelettering met ledlogo is eveneens zowel overdag als ’s avonds van grote afstand duidelijk zichtbaar.

Energiezuinig

Afgezien van de mooie uitstraling is deze verlichting zeer energiezuinig en duurzaam.Gebruikers kiezen steeds vaker (70% van de gebruikers)voor ledlampjes in gevelreclame. Vooral omdat het stroomverbruik van ledlichten veel lager is dan van andere verlichting. Maar ook omdat de lampen langer meegaan dan andere soorten.

Led is de afkorting van Light Emitting Deode, in het Nederlands staat dit voor lichtuitstralende diode.

Afspraak of offerte

Maak een afspraak  met Dygra Lichtreclame of bezoek onze showroom en bekijk wat verlichting voor uw bedrijfsuitstraling kan betekenen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan

Kenmerken van led verlichting

  • duurzaam in gebruik, lampen gaan lang mee;
  • energiezuinig;
  • voor zowel binnen- als buitengebruik;
  • goede lichtopbrengst.
XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen