de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Lichtbakken

Lichtbak USA Cars
Doeklichtbak met LED
LIchtbak op uw gevel
Vormlichtbak
Doorgestoken letters
Ledlichtbak
LIchtbak met tl licht
Vorm lichtbak
vorm lichtbak en acrylaat
Lichtbak restaurant
Lichtbak woonflat
Lichtbakken TL verlicht

Lichtbakken met reclame

Lichtbakken met reclame, maakt Dygra in diverse vormen en kleuren. Of u nu een kleine of grote lichtbak wilt. Ook is een rechthoekige, ovale, of ronde vorm mogelijk. Dygra maakt ze uiteraard passend bij uw eigen huisstijl en uw boodschap. U kiest de vorm, de kleur, het materiaal, de verlichting en de uitstraling. U bepaalt de plaats van montage. Wij ontwerpen en maken de reclamelichtbak voor u.

Voor binnen en buiten

Lichtbakken kunt u zowel buiten uw bedrijfspand als binnen laten monteren. Op het dak, tegen de gevel of in uw presentatieruimte. De bakken worden van stevig materiaal gemaakt, zijn onderhoudsarm en kunnen tegen weer en wind.

In onze showroom laten wij u de diverse mogelijkheden in werking zien. U kiest voor PL lampen of led verlichting. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden in verlichting, soort en vorm van uw lichtbak.

PL of led verlichting

Led verlichting is zeer energiezuinig. Gebruikers van lichtbakken kiezen in 7 van de 10 gevallen voor led verlichting. Led is nog steeds in ontwikkeling. Ledlampen creëren een nog hogere lichtopbrengst voor de helderste verlichting van de lichtreclame op uw bedrijfspand.

PL lampen zijn goedkoper dan led of neon maar zijn minder duurzaam en niet energiezuinig. Deze lampen kunnen technisch gezien uitsluitend in letters groter dan 500 mm hoogte worden aangebracht.

Meer weten?

Bekijk onze aanbiedingen of maak nu een afspraak met Dygra Lichtreclame voor een betere zichtbaarheid van uw bedrijf. Wij zorgen voor voor de montage op, naast of binnen uw bedrijfspand. Hoe zichtbaar wilt u zijn?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan
XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen