de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Reclameborden

Reclameborden die uw vindbaarheid vergroten

Reclameborden in iedere vorm, kleur of formaat. Voor binnen of buiten. Uw zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten en tegelijk uw reclameboodschap verkondigen. Onze reclameborden lenen zich daar perfect voor. We maken het bord voor u én we plaatsen het op uw bedrijfspand of -gevel, binnen uw kantoor of buiten uw bedrijfsterrein.

Maar u kunt de reclameborden uiteraard ook op andere plekken plaatsen waar uw doelgroep zich bevindt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • makelaarsbord.
  • driehoeksborden binnen de bebouwde kom;
  • reclameborden voor sponsoring van sportwedstrijden;
  • borden voor commerciële uitingen langs wegen;
  • borden bij bouwwerkzaamheden

We maken uw reclamebord hoe u wilt

Een reclamebord past uiteraard bij de huisstijl van uw bedrijf. Wat zijn uw wensen en wat is uw doelstelling, iedere vorm, kleur of formaat is mogelijk. We printen uw boodschap vervolgens rechtstreeks in onze werkplaats op plaat maar ook op PVC, dibond en brushed dibond.

Ook belettering met aparte folieteksten is mogelijk. Dygra adviseert u graag op het gebied van materiaalkeuze. Natuurlijk is uw keuze afhankelijk van uw doel en de toepassing van het reclamebord.

Lange levensduur

Een reclamebord dat buiten staat of hangt m weersinvloeden, moeten bestand zijn tegen weersinvloeden.  Om de levensduur te verlengen, spuiten wij een UV beschermende hoogglans laklaag op het reclameobject. Bovendien geeft het ook meteen een luxe uitstraling aan uw bord.

Afspraak of offerte?

Dygra adviseert, ontwerpt, produceert en zorgt in overleg met u voor plaatsing van uw reclame uiting.  U heeft al een reclamebord vanaf 55 euro per m2 inclusief full colour bedrukking. Meer weten over onze werkwijze of de tarieven? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw reclamebord.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf/pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan voor dit product!

Vraag offerte aan
XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen