de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Geschiedenis

Vooruitstrevend in licht- gevel- en buitenreclame

Geschiedenis Dygra Lichtreclame. Sinds 1991 is Dygra Lichtreclame specialist in licht-, gevel-, auto- en buitenreclame. Door de groeiende vraag van relaties en een toename in trends en kansen op dit vakgebied, is het aanbod van reclameproducten voortdurend uitgebreid. Dygra Lichtreclame is in vijfentwintig jaar uitgegroeid tot een full-service reclamebedrijf.

Van Schalsum naar Dronryp

Het bedrijf van Dygra Lichtreclame is in 1991 in Schalsum (Friesland) opgericht. Dankzij de sterke groei van de dienstverlening van Dygra, voorzag deze bedrijfsruimte al snel niet meer in de behoefte.

In 1997 besloot eigenaar Jouke Dijkstra, een nieuw bedrijfspand te bouwen aan het destijds nieuwe Industrieterrein De Alde Mar in Dronryp. Op een opvallende plek en vanaf de snelweg goed zichtbaar. Passend bij de producten voor gevel- buiten- en lichtreclame kiezen we eveneens voor opvallende details, lichtreclame en gevelkleuren op het bedrijfspand.

Alles in werking zien in onze Showroom

Ons bedrijfspand biedt zowel modern ingerichte kantoorruimtes als een grote showroom. In deze showroom laten wij alle toepassingen, vormen en mogelijkheden zien want de mogelijkheden zijn eindeloos. Mensen zijn visueel ingesteld en willen reclame in werking zien, en dat kan in onze showroom.

Wij maken veel in onze werkplaats

Naast de groei in bedrijfsruimte hebben we ook veel in techniek en machines geïnvesteerd. Dat blijven we ook doen. Heel veel werk kunnen wij nu in eigen huis produceren. Wij beschikken over divers modern en geavanceerde apparatuur en machines. Dankzij deze machines en apparatuur en gespecialiseerde vakmensen, kunnen we uiteenlopende geavanceerde specialistische opdrachten uitvoeren.

Innovatie in machines

Ons bedrijf beschikt onder andere over een computergestuurde CNC freestafel. Hiermee frezen we zowel aluminium als kunststof en MDF mee. Met een werkblad van 3200 x 2100 mm behoort deze wel tot de grootste freestafels in Nederland. Ook meerdere snijplotters behoren tot de specialistische apparatuur.

Daarnaast beschikt het bedrijf over meerdere full colour machines, waarmee onder andere rechtstreeks op plaat kan worden geprint. Deze is geschikt voor de lichtreclame-industrie dankzij lichtdoorlatende folie toepassing. Eveneens printen wij met deze full colour print machine, folie met full colour afbeeldingen.

Trends in producten

In de loop van de afgelopen 25 jaar zijn veel trends en nieuwe producten de revue gepasseerd. Klanten vragen om nieuwe dingen, een uitdaging voor ons. Tegenwoordig printen we bijvoorbeeld folies welke geschikt zijn om auto’s te voorzien van car wrapping. Deze folies worden ook gebruikt om ramen van auto’s, glaswanden en ramen van deuren te beplakken. Met deze zogeheten one-way-vision folie blijft het glas aan de ene kant doorzichtig.

Zichtbaar met een herkenbare uitstraling

Dygra levert anno 2016 alle vormen van licht- gevel- auto- en buitenreclame. Wij adviseren en ontwerpen. Tenslotte produceren, monteren en onderhouden wij alle vormen van licht- gevel- en buitenreclame. Bekijkt u onze bedrijfsfilm eens of neem een kijkje in onze portfolio. Kennismaken? Neem contact met ons op.

XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen