de Alde Mar 14
9035 VP Dronrijp
Vragen? 0517-239539
Menu

Veelgestelde vragen

Vragen over producten, diensten en service van Dygra

Heeft u een vraag over onze producten, diensten en/of service? Wellicht vindt u uw antwoord in de onderstaande veelgestelde vragen. Uiteraard kunt u uw vraag ook te allen tijde aan ons stellen. Neem daarvoor gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden ze vraag.

Vragen over gevel- buiten- en lichtreclame

Waarom brandt mijn gevelreclame minder helder met koud weer?

Net zoals met veel andere zaken kunnen neonreclamebuizen en tl buizen last hebben van de kou. Het gevolg is opstartproblemen waardoor uw lichtreclame minder helder brandt. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de neonbuizen verouderd zijn of als het neongas is uitgewerkt. Neonrevisie kan dan een optie zijn. Ons advies is om in ieder geval een lichtreclamespecialist naar uw lichtreclame te laten kijken.

Bovenstaande geldt overigens niet voor lichtreclame met ledverlichting. Led verlichting presteert namelijk juist heel goed in koude omstandigheden.

Hoe zit het met onderhoud van gevel- en lichtreclame?

Slecht onderhouden, vuile of defecte reclame-uitingen doen een grote afbreuk aan uw bedrijfsuitstraling. Goed, preventief onderhoud aan uw reclame-objecten is dus essentieel voor het behoud van uw goede bedrijfsnaam. Ons advies; laat minimaal éénmaal per jaar een servicebeurt uitvoeren en voorkom hoge reparatie- of vervangingskosten. Informeert u bij Dygra gerust eens naar de revisie mogelijkheden van uw reclame-uiting.

Kunnen wij bij Dygra een onderhoudscontract afsluiten voor onderhoud van onze gevel- buiten- en lichtreclame?

Uiteraard bespreken wij het onderhoud met u voor de aanschaf van dergelijke reclame. Wij hebben ervaren en deskundige mensen in dienst die deze service volgens afspraak voor u uitvoeren.

Vragen print op plaat

Wat voor materiaal is Dibond?

Op dit materiaal printen wij uw eigen foto, uw eigen kunstwerk. Dit materiaal is geschikt zowel voor buiten als binnen. Maar ook gebruiken wij Dibond voor toepassingen zoals reclameborden, gevelbekleding, zeefdruk en displays.

Enkele kenmerken van Dibond®:

  • Zeer licht en stijf plaatmateriaal
  • Twee zijdig wit(mat/mat)
  • Aluminium toplagen 0,3 mm.
  • Zeer goed te bewerken
  • UV- en weerbestendig

Welk materiaal is het meest geschikt om een foto op te laten printen?

Wij printen op diverse soort materialen waaronder dibond, geborsteld aluminium, PVC, hout, glas, acrylaat. Ieder materiaal geeft een eigen unieke uitstraling. De meeste materialen zijn geschikt voor zowel binnenshuis als buiten. Welk materiaal u kiest is afhankelijk van uw wensen.

XAanbieding

Bekijk ook eens onze occasions lichtbakken en reclamezuilen. Nu scherp geprijsd!

Aanbiedingen